God Jul och tack 2020 för ett wake-up-call

Året närmar sig sitt slut och det blir härligt med några lugna dagar med familjen. Det har varit ett speciellt år där världen har kastats upp och ned, och marknaden för företagare lika så. Med fötterna stadigt på jorden tar vi en snabb tillbakablick på året som gått.
Oskar Paluyan
Merry Christmas from Eight

Eight har varit lyckligt lottade på så sätt att vi inte arbetat i en branch som är beroende av personliga möten. Webbmöten har fungerat otroligt bra och våra projekt har flutit på utan några hinder. Vi har däremot märkt av rädslan i samhället där de stora besluten kring marknadsföring har skjutits på. Marknadsbudgetar har på många håll förminskats och i vissa fall strukits. Vi har därför haft en tillfällig affärsmodell under 2020 där vi fokuserat mer på kortare uppdrag.

Läget har även fått oss att tänka efter, ta ett steg tillbaka och se hur vi kan han använda våra kunskaper och erfarenheter på nya sätt. I de här tankarna startade projektet Learnial – en modern plattform för webbutbildningar. Under nästa år kommer de första företagen börja använda plattformen och vi hoppas att kunna göra den tillgänglig för alla någon gång under våren. Läs gärna mer om detta på projektsidan.

Tusen tack till alla kunder och samarbetspartners vi arbetat med under året. Det är alltid lika spännande att få insyn i olika verksamheter och se till så att ett varumärke sticker ut i mängden. Nu ser vi fram emot ett 2021 fyllt av kreativitet, utveckling och inte minst massor av glädje!

God Jul och Gott Nytt År, Önskar vi på Eight Digitalbyrå

Oskar Paluyan
Oskar Paluyan
Creative Director på Eight Digitalbyrå. Har arbetat inom reklambranschen i 10 år.