Digitalt

Vi hjälper dig med lösningar som skapar nya möjligheter.

En bra applikation effektiviserar och underlättar en process samtidigt som den är pedagogisk, välstrukturerad och enkel att använda.

Hemsida / Webbplats

Eight hjälper företag att utveckla och drifta webbplatser. Oavsett om det finns en hemsida sedan tidigare eller om varumärket är nyetablerat tar vi fram en strategi, en skräddarsydd design och utvecklar en långsiktig och skalbar webbplats.

Landningssida

Vi vet att varje besökares tid är dyrbar och att sekunder kan avgöra för att konvertera en ny kund. På Eight skapar vi kreativa och effektiva landningssidor för presentationer av produkter och tjänster. Målet är att skapa en upplevelse där budskapet paketeras på ett minnesvärt sätt och leder till nya kunder, leads och prospekt.

Mobilapp / Webbapp

Vi utvecklar mobila appar till iOS och Android, samt webbappar som använder enhetens webbläsare. Utvecklingen genomgår en standardiserad process där vi fokuserar på att skapa en stabil och minnesvärd användarupplevelse. Vi erbjuder helhetslösningar där vi tar ansvar för utvecklingen och driften av ditt system. Utifrån era preferenser finns det möjlighet att integrera befintliga system eller utveckla nya system för exempelvis administration eller push-notifikationer.
E-learning som presenterar ETP Transmissions produkter.

Digitalisering

Digitalisering är ett samlingsnamn för att effektivisera processer genom att använda digitala system. Det kan fungera både som förstärkning av existerande processer eller att ersätta en process helt. Genom att utgå från organisationens målsättning tar vi fram en optimerad digital strategi som vi implementerar själva eller i samarbete med organisationens befintliga partners.

Användargränssnitt (UI)

Vi designar användargränssnitt (UI) som ger en tydlig och modern upplevelse av ett system, mobilapp eller webbapplikation. Genom en tydlig strategi tar vi fram en användarupplevelsen (UX) som effektiviserar och konkretiserar digitala tjänster och produkter. Vi erbjuder även design och utveckling av designsystem som skapar en röd tråd genom appar och förstärker ett varumärkes identitet.