Om Eight

Eight är en digitalbyrå som kan liknas med en blandning av en reklambyrå och IT-bolag. Vi hjälper företag med digitaliseringsprocessen samtidigt som vi hittar kreativa lösningar och utryck. Vårt kontor ligger i Linköping, men våra medarbetare arbetar i ett nätverk över flera orter. Eight arbetar med kunder över hela Sverige där vi fokuserar på Östergötland, samt storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi arbetar även med internationella uppdrag.

Hur arbetar vi?

Idag krävs något extra för att bryta igenom bruset. Vi älskar utmana gränserna för vad kommunikation är och tänker alltid utanför boxen när vi tar fram en idé. Genom att kombinera vår nyfikenhet med vår långa erfarenhet försöker vi hitta rätt balans för respektive varumärke.

Vi tror på långsiktiga samarbeten och vi vill arbeta tätt med våra kunder. Vårt fokus är att ta fram unika idéer som utvecklar varumärket i rätt riktning. Även om våra idéer är unika, är vår arbetsprocess standardiserad för att leverera på ett effektivt sätt.

Vad gör vi?

Eight skapar digitala upplevelser som ger ett bestående intryck. Målsättningen är att skapa tydliga budskap och förstärka relationen mellan förmedlare och mottagare. Vårt utbud innefattar design och utveckling av varumärke, digitala system och applikationer, samt rörlig kommunikation där animation ligger i fokus.