Utbildning

Vi förädlar din organisation genom att paketera och dela din kunskap.

Kunskap ger frihet och möjligheten att nå nya nivåer. Vi erbjuder design av webbutbildningar, onboarding, digitala instruktioner och upprättande av läroplattformar (LMS).

E-learning

Webbutbildning eller e-learning är ett effektivt sätt att kontinuerligt utveckla medarbetare och dela kunskap till kunder. Vi hjälper till att ta fram utbildningsmaterial och designa en layout som passar respektive verksamhet och målsättning. Eight är även grundare till det moderna utbildningssystemet XP Studio, där användare själva kan skapa lärorika upplevelser i flera språk och dela till medarbetare, kunder, partners och även använda som marknadsföring.

E-learning som presenterar ETP Transmissions produkter.
Posters som sattes upp i samband av lanseringen av appen LiftApp (Toyota Material Handling).

Onboarding

Ge dina nya medarbetare en flygande start genom att introducera din verksamhet med onboarding. Onboarding är en serie av webbutbildningar där din verksamhet, produkter och processer introduceras. Den nya medarbetaren blir snabbare redo att göra skillnad.

Educational marketing

På Eight vet vi att de som är generösa med att dela sin kunskap lyckas med en mer effektiv marknadsföring. Vi hjälper dig att skapa en interaktiv upplevelse som är underhållande, lärorik och ger dig heta leads. Genom att koppla upplevelsen direkt till ett/ditt säljsystem hamnar leadsen direkt i din sales funnel.

Läroplattform

Eight har erfarenhet kring utveckling i flera olika digitala akademier. Med den kunskap vi samlat på oss genom åren har vi utvecklat plattformen XP Studio där en digital akademi kan byggas upp. Där kan du enkelt och tidseffektivt sätt skapa utbildningar och hantera deltagare.