Online Voices

Webbplats för Online Voices

Utveckling av Online Voices webbplats med integrerad röstportal och presentation av erbjudande som produktionsbolag.
Online Voices Webbplats
Online Voices landingssida har en hero med två call-to-actions.

Online Voices är ett ljudproduktionsbolag med fokus röster. De var en av de första aktörerna som började sälja röster på webben och är idag en av de största i Europa. Nu ville de uppdatera sin webbplats och tillika röstportal och tog kontakt med Eight Digitalbyrå. Eight har sedan många år tillbaka varit kund hos Online Voices där vi beställt mängder av olika röster till filmproduktioner på många olika språk. Vi hade därför en bra utgångspunkt där vi utifrån egna erfarenheter kunde ta fram nya idéer.

Mer än bara röster

Många kände till Online Voices som en plats för att hitta professionella röster. Men företagets verksamhet sträckte sig bortom detta. De hade expertis, kunskap och erfarenhet inom ljudproduktion som var minst lika imponerande. Vårt uppdrag var klart: att utveckla en webbplats med utvecklad funktion kring röstportalen samt göra det tydligt vad mer de erbjöd i form av ljudproduktionsbolag.

Webbplats med balanserat budskap

För att hitta en bra balans mellan röstporal och ljudproduktion, krävdes en tydlig webbstruktur. Nya besökare skulle först bli introducerade till deras rösttjänster och därefter utforska deras kapacitet inom ljudproduktion. Resultatet? En helhetssyn där båda tjänsterna presenterades med lika stor vikt och professionalism. Detta ger inte bara ett djupare intryck, utan skapar också möjligheter för kunder att se alla tjänster under ett tak.

Innovativ integration

För att ytterligare förstärka användarupplevelsen skapade vi en WordPress-plugin med integration till PS. PS är Online Voices banbrytande projektsystem där produktionsbolag kan hantera ljudprojekt från försäljning till levererad ljudfil. Med denna koppling till hemsidan kunde användare nu utforska och upptäcka röster med en förbättrad precision och effektivitet. Med funktioner som Voice Wizard kan besökare nu snabbt filtrera och provlyssna röster, något som underlättar avsevärt när man vill hitta nya röster.

Genom vårt samarbete med Online Voices, har vi inte bara skapat en ny webbplats, utan hjälpt ett framstående företag ta nya steg i sin digitala resa.

Dela projekt:

Fler projekt

Logodesign och utveckling av varumärke

Nest Arkitektur

WordPress-plugin för projektsystem

Widemedia

Hemsida för elekriker

Grebo EL