Widemedia

WordPress-plugin för projektsystem

Eight Digitalbyrå har tillsammans med Wide Media skapat en Wordpress-plugin som tar ljudindustrin till nästa nivå.
PS Plugin - En Wordpress-plugin som kopplar ihop PS med en hemsida.

På Eight älskar vi utmaningar och strävar alltid efter att bryta barriärer och skapa unika upplevelser för våra kunder. Det var därför vi var så entusiastiska över att påbörja vårt samarbete med Wide Media för att utveckla en WordPress-plugin som integrerar deras banbrytande projektsystem PS.

PS – Det perfekta verktyget inom ljudindustrin

Wide Media står bakom röstbolaget Online Voices som har blivit synonymt med kvalitet och innovation inom ljudindustrin. Med introduktionen av PS har de skapat en all-inclusive plattform som spänner från röstcasting till fakturering. PS gör det enkelt för användare att publicera demos, hantera röster och övervaka användning genom en enda, intuitiv webb-widget. Anpassad för alla enheter, ger PS verktygen för att arbeta snabbare, smartare och mer effektivt.

Värdet med insikt

Vi på Eight Digitalbyrå har haft förmånen att vara kund hos Online Voices under lång tid. Vi har köpt många olika röster på en mängd olika språk. Vår erfarenhet av processen och de unika behoven som uppstår vid röstcasting, blev en ovärderlig grund för utvecklingen. Ett särskilt exempel på detta var införandet av funktionen Voice Wizard, som direkt var inspirerad av våra egna önskemål. Genom Voice Wizard kan användare enkelt bläddra igenom slumpmässigt valda röster baserade på sina preferenser. Med bara några klick kan användarna provlyssna på fem olika röster. Detta ger dem en spännande möjlighet att upptäcka nya talanger på ett ögonblick.

En WordPress-plugin som gör det tydligt

WordPress-plugin hämtar viktig information kring varje demo från PS vilket gör att vi kunnat använda avancerade filter, bl.a. så går det filtrera på olika demotyper. Denna  funktion är väldigt användbar och gör det tydligt när användaren är ute efter något specifikt, som t.ex. röster i samtalston eller karaktärer.

Tack vare vår förståelse för röstbranschen och vårt fina samarbete med Wide Media har vi tillsammans skapat lösning som går i bräschen i ljudindustrin. En WordPress-plugin som kommer att förändra hur rösttalanger upptäcks, hanteras och används i den digitala eran.

Dela projekt:

Fler projekt

Webbplats för Online Voices

Online Voices

Logodesign och utveckling av varumärke

Nest Arkitektur

Hemsida för elekriker

Grebo EL