Artex

Förklaringsfilm av Train Seat Refurbishment

Produkt som modeleras och animeras i 3D.

Artex är ett textilföretag som renoverar möbler av olika slag. De renoverar bl.a. mängder med säten för kollektivtrafik för bussar, tunnelbana och tåg.

Inför mässan Nordic Rail hjälpte vi Artex att producera en film som visar fördelarna med att renovera tågsäten. Genom att använda en CAD-modell av ett tågsäte kunde vi skapa en fotorealistisk 3D-modell. Där efter kunde med hjälp av animation förvandla tågsätet till nyskick.

För att skapa en fotorealistisk kopia av en produkt är vi noggranna med att studera produkten, vända och vrida för att få varje vinkel rätt. Med hjälp av material, ljussättning och animation kan vi sedan presentera produkten på ett effektivt sätt.

Nyckeln med en lyckad film på en mässa är att sticka ut. Annars är det lätt att försvinna i allt brus och den mängd med information som finns. Vi använde oss därför av djärva budskap, färger och animationer som skiljer sig avsevärt från andra aktörers kommunikation i affärsområdet. Filmen var ca 3 minuter lång och nedan finns ett utdrag där vi ser animeringen av tågsätet.

Dela projekt:

Fler projekt

Webbplats för Online Voices

Online Voices

Logodesign och utveckling av varumärke

Nest Arkitektur

WordPress-plugin för projektsystem

Widemedia